RO EN IT HU

Servicii oferite
Gama de servicii este variata:

Gazduire sediu social
Solutii profesionale de gazduire sediu social in Arad

Serviciul de găzduirea a sediului social reprezintă doar facilitatea pe care o oferim contra-cost de a figura cu adresa oficială a societăţii dvs. în clădirea companiei noastre situată în vecinătatea autostrăzii la intrarea in Arad dinspre Timişoara, DN69, Calea Timişorii nr.212/2.
Serviciu de găzduirea a sediului social vă permite să înfiinţaţi firma rapid, prin reducerea la maxim a procedurilor necesare. În acest caz, nu veţi mai avea nevoie de acte de proprietate, contract de închiriere, acordul vecinilor etc.
Prin alegerea serviciului de găzduire sediu social oferit de noi aveţi siguranţa că veţi beneficia de servicii de recepţie şi notificare a corespondenţei. Pentru aceste situaţii, societatea noastră a gândit un serviciu prin care să vă faciliteze atât infiinţarea firmei cît şi comunicarea corespondenţei, punându-va la dispoziţie sediul social şi serviciile de secretariat de care aveţi nevoie.


 

 Avantajele închirierii la DECAN CONSULTING:
- Poziţie geografică excelentă;
- Spaţii funcţionale, confortabile, imediat disponibile, adaptate taliei firmei dvs.
- Birouri echipate şi închiriabile pentru 1 zi, 1 luna, 1 an sau mai mult;
- Depozite;
- Servicii: pază 24/24 – 7/7, curăţenie zilnică, conexiune internet în fucţie de necesităţi, telefonie prin fibră optică, distribuitor de cafea, parcare, climatizare. Închiriaţi orice locaţie veţi considera, ca este potrivită pentru deschiderea/mutarea unui punct de lucru. De asemenea pentru întalniri şi conferinţe, aveţi la dispozitie birouri de dimensiuni diferite şi o sala de conferinţe dotate corespunzător evenimentelor pe care le pregătiţi. Acestea pot fi inchiriate pentru 1 zi sau mai multe zile.


O adresă perfectă pentru găzduirea firmei tale:


Adresa:
Arad, Calea Timişorii, nr.212/2 cod 310227
Tel: 0257/288 669
Fax: 0257/287 280
M: 0745/200 903
contact@dkn.ro