RO EN IT HU

Az általunk nyújtott szolgáltatások
A szolgáltatások széleskörű választéka:

Székhelyszolgáltatás
Professzionális megoldások Aradon, a székhelyszolgáltatás keretén belül

A székhelyszolgáltatás kizárólag egy olyan szolgáltatás amelyet fizetés ellenében nyújtunk annak érdekében, hogy az Ön társaságának hivatalos címe, a vállalatunk DN 69.-es úton, az autópálya szomszédságában, Arad Temesvár felőli bejáratánál, Calea Timişorii 212/2. szám alatt található épületében kerüljön feltüntetésre.
A székhelyszolgáltatás lehetővé teszi a cég minél előbb történő megalapítását, minimumra csökkentvén az ezzel kapcsolatos, szükséges eljárásokat. Ebben az esetben nem lesz szüksége tulajdonjogot igazoló okiratokra, bérleti szerződésre, a szomszédok jóváhagyására, stb.
Az általunk nyújtott székhelyszolgáltatást választván, garantáltan rendelkezésére állnak a levelezés átvételére és az ezzel összefüggő éretsítésekre irányuló szolgáltatások. Ennek értelmében, a társaságunk egy olyan szolgáltatást dolgozott ki amely megkönnyíti a cég alapítását és a levelezés lebonyolítását egyaránt rendelkezésére bocsátván a székhelyet és az Ön számára szükséges titkársági szolgáltatásokat.


 

 A DECAN CONSULTING társaságnál történő bérbevevés előnyei:
- Kitűnő földrajzi elhelyezkedés;
- Kényelmes, funkcionális, azonnal igénybe vehető, az Ön cégének méretére szabott helyiségek.
- Felszerelt irodák, amelyek 1 napos, 1 hónapos, 1 éves vagy ennél hosszabb időtartamra bérelhetőek;
- Raktárhelyiségek;
- Szolgáltatások: portaszolgálat 24/24 - 7/7, napi takarítás, szükség szerinti internetkapcsolat, száloptikás telefon szolgáltatás, kávéautomata, parkoló, légkondicionáló berendezések. Kibérelheti bármelyik helyiséget amelyet megfelelőnek talál egy telephely megnyitásához/átköltöztetéséhez. Ugyanakkor, az üzleti megbeszélések és konferenciák lebonyolítására rendelkezésére állnak különböző méretű irodák és egy konferenciaterem, amelyek az Ön által rendezett események követelményeinek megfelelően vannak felszerelve. Ezen helyiségek 1 napos vagy többnapos időtartamra bérelhetőek.


Egy tökéletes cím a céged számára:


Cím:
Arad, Calea Timişorii, 212/2. szám, irányítószám: 310227
Tel: 0257/288 669
Fax: 0257/287 280
M: 0745/200 903
contact@dkn.ro